Inga Pfannebecker
2016. Štíhlá linie raz dva Low Carb je stále populárnější. Stále více lidí totiž přichází na to, že díky nižšímu obsahu sacharidů ve stravě mohou být v lepší formě. Obzvláště večer jsou jídla s nízkým obsahem sac..
Ivan Čapov
2012. Přední čeští a moravští chirurgové se netradičně sešli při psaní kuchařky. Čtyřicet tři autorů napříč naší republikou shromáždilo 200 osvědčených receptů na přípravu chutných pokrmů, aby tak vyjádřili své nadš..
Annabel Karmel
1986. Varime pro kojence a batolata je moderni a ucelenou priruckou pro moderni maminku. Dbejte rad zkusenejsich a varte svym detem podle teto knihy. Zajistite tim vasemu diteti nejlepsi start do zivota! Kuchark..
Dagmar Lužná
1986. Pro sve deti chceme jen to nejlepsi, samozrejme i ve vyzive. Co je polevka koi-koku? Kdy zacit s podavanim prvnich prikrmu? Jaky pokrm dat svemu diteti ochutnat jako prvni? Jakou formou zarazovat do jidelnicku..
Josef Jonáš
2007. Reprint významného díla českého demokratického myšlení dvacátého století, jehož první vydání vyšlo v roce 1933. Obsahuje originální demokratický program, koncept tzv. skladebné společnosti, o němž se J. L. Fis..
Jiří Babica
1972. Babicovy dobroty, autor uspesnych kucharek, nyni prinasi spoustu vanocnich receptu a dobrou naladu pod stromecek. Novy format, skvela cena, originalni obsah. Jsme velka rodina a mame se radi. Tesime se n..
Radmila Zrůstková
2014. Vypravna a zasvecena kniha Zdrave a syrove je o zpusobu stravovani, ktery je zaroven zivotni cestou. Na vice nez stovce receptu ukazuje smer, kterym se muzete vydat a pri nemz zjistite, ze vnese do vaseho zivo..
Hildegard Von Bingen
2014. Spalda je to nejlepsi obili – je vyzivna, plna sily a stravitelnejsi nez vsechny ostatni zrniny. Tomu, kdo ji poziva, poskytne zdatne telo a tvori dobrou krev. Dusi pak lidskou obveseluje a plni jarosti.“ ..
Vinod Verma
2013. Ajurvedska kucharka neni pouze souborem osvedcenych receptu, ale zasvecenym pohledem do jedne z nejstarsich stravovacich kultur sveta. Tradicni indicka kuchyne je vyhlasena svou originalitou a take durazem na ..
Judita Wignall
2014. Živá strava je zdravý způsob, jak se detoxikovat, vyčistit si pleť, shodit pár kilo a zářit zdravím a vitalitou. Ale kdo z nás má čas shánět neobvyklé přísady a vyrábět pracná jídla? Kuchařka Živá kuchyně, ces..
Chelsea Monroe-Cassel
2017. Pripravte se na poradnou hostinu! Je tu oficialni kucharka pro vsechny fanousky hry World of Warcraft! Najdete v ni pokrmy, ktere potesi chutove poharky jak clenu Aliance, tak privrzencu Hordy... jidla ze v..
Dionýz Dugas
2007. Autora tejto knihy k životu s liečivými rastlinami priviedla jeho mama. Taký život je plnší a zdravší, preto ho prostredníctvom tejto knihy ponúkam všetkým. Je na každom z nás, koľko z nej prijmeme, tvrdí auto..
Eva Paulovičová
2013. Kucharska kniha velmi skusenej a kvalifikovanej autorky, ktorej vyslo vyse 40 vyzivarskych knih u nas a v zahranici. Je urcena pre vsetkych, ktori sa chcu stravovat zdravo a pritom velmi pestro. Publikacia ..
Svatava Poncová
2013. Svatava Poncova patri medzi najuspesnejsie autorky knih (najma mucniky, torty, kolace), ktorej publikacie dosiahli u nas a v zahranici naklad prevysujuci stvrt miliona vytlackov. Tato je zostavena zo skvely..
Zdenka Horecká
2013. V poradi tretia kniha zo seria knih pripravovanych v spolupraci s Kniharstvom Georg. Po uspesnych. Receptoch starej mamy a titule Salaty a natierky, prinasame Vam titul Najlepsie torty, zakusky a kolace. Mucn..
Lucia Jesenská-Horecká
2014. Máte radi bezmäsité jedlá? Pestrú zeleninovú kuchyňu? Kuchárska kniha cukety, patizóny, tekvice, baklažány Vás určite správne naladí. Nájdete tu plno zaujímavých, pestrofarebných receptov do Lucie Jesenskej-Ho..
Svatava Poncová
2014. Svatava Poncová patrí medzi najúspešnejšie autorky kníh (najmä múčniky, torty, koláče), ktorej publikácie dosiahli u nás a v zahraničí náklad prevyšujúci štvrť milióna výtlačkov. Táto knižka sa zameriava na sl..
Pavla Momčilová
2010. Sesity zdrave vyzivy jsou kucharky, ktere obsahuji vice nez 100 receptu na pripravu chutnych pokrmu podle modernich zasad zdrave vyrivy. Podle nasich receptu se vam bude vareni i peceni darit - a co vic - ch..
Kamila Skopová
2010. Kdyz jsme obdrzeli mily rukopis Kamily Skopove v roce 2004, netusili jsme, jakou tradici vanocnich knizek s nim otevirame. Od te doby vychazi tato drobna knizka temer kazdorocne ve stale se zvysujicim nakladu...
Redakce časopisu Apetit
1977. Sedma z rady kucharek z Edice Apetit, Ryby a plody more, nabizi na 150 cerstvych receptu jak pect, grilovat a smazit ryby a filety vcelku, nakladat a marinovat, varit polevky a jidla bez kosti, vyuzivat ko..
Redakce časopisu Apetit
2007. Osma z rady kucharek Edice Apetit nabizi 85 sladkych receptu na dorty a dezerty jak slavnostni (narozeninove, vtipne pro deti, ohromujici svatebni) dorty, tak i super snadne dezerty, ktere pripravite behem ..
Redakce časopisu Apetit
1986. Devata kucharka Testoviny z Edice Apetit nabizi pres 100 overenych receptu. Na 160 stranach rozdelenych do osmi kapitol si vyberou ti, kteri se chteji naucit uplne zaklady i ti, kdo hledaji nove napady. ..
Redakce časopisu Apetit
2016. Dokazeme vam, ze uvarit skvelou teplou veceri zvladnete i uprostred hektickeho pracovniho tydne! Nabizime vam vic nez 140 receptu na rychle vecere, ktere jsme vyzkouseli v redakcni kuchyni casopisu Apetit. ..
Klára Trnková
2015. Knizka Recepty z babicciny zahradky je sestavena z osvedcenych receptu s pouzitim zeleniny, ovoce a bylinek, idealne vlastnich vypestku, protoze ty chutnaji nejlepe. Recepty jsou rozdeleny podle druhu zelen..
Klára Trnková
2016. Knížka obsahuje recepty s použitím bylinek v kuchyni. Kořenění pokrmů bylinkami, které si můžeme vypěstovat doma, na parapetu nebo na balkóně, slaví svojí renesanci. Nejzdravější jsou plody a zelenina, které v..
Celine Steen
2001. Paleta lahodnych receptu - od chilli a dusenych smesi po kolace, bramborove lupinky a susenky. 500 veganskych receptu vam nabizi vyber jidel z vasich oblibenych potravin a recepty odpovidajici vasi tradici...
Eva Paulovičová
1974. Vitaminy su nevyhnutnou (esencialnou) sucastou vyzivy (vita - zivot). Ludsky organizmus si ich nevie pripravit a je odkazany na ich kazdodenny prijem. Vitaminy produkuju rastliny a mikroorganizmy a maju rozdie..
Denisa A Oľga Vinczeové
2014. Prvým jedlom, čo autorka v Grécku ochutnala, bola známa špecialita pasticio. Sú to zapečené makaróny s bolonskou omáčkou a s bešamelom. Dajú sa pripraviť zo surovín, ktoré bežne dostať na Slovensku. Aj preto s..
Redakce časopisu Apetit
1977. Ctvrta z rady kucharek z Edice Apetit Salaty vam nabidne 150 receptu. Vyzkousejte skvele kombinace s ovocem, syrem, masem, lusteninami nebo testovinami. Kucharka Salaty vam serviruje salaty lehke le..
Redakce časopisu Apetit
1977. Pata z rady kucharek z Edice Apetit Brambory, vam nabidne pres 100 receptu z brambor, ktere jsme pro vas uvarili a vyzkouseli v redakcni kuchyni casopisu Apetit. Maji milion podob a chuti. Jsou zakladni..