Pata z rady kucharek z Edice Apetit Brambory, vam nabidne pres 100 receptu z brambor, ktere jsme pro vas uvarili a vyzkouseli v redakcni kuchyni casopisu Apetit.
Maji milion podob a chuti. Jsou zakladni potravinou. A pripravite z nich vse od polevky po dezert! Ochutnejte nejlepsi bramborove pokrmy z jednoho hrnce, krupave placky, lahodne kase, uzasne knedliky nebo treba vlacne pecivo. S nasimi recepty se vase vareni stane potesenim. Varte, pecte, zapekejte a smazte s nami BRAMBORY!
160 stran peclive vybranych a redaktorkami Apetitu vyzkousenych receptu je rozdeleno do 9 kapitol: Z jednoho hrnce, Pecene & zapecene brambory, Bramboraky, placky & omelety, Bramborove testo, Bramborove salaty, Bramborove kase, Chutovky, Bramborove pecivo, Na nakupu & v kuchyni.